Munca în Olanda

Oferim salariaţilor noştri standardele noastre cele mai înalte de calitate în ceea ce priveşte serviciile. Primirea salariului la timp, plata corectă a turelor neregulate și asistență personală. La OTTO Work Force tratăm angajații, așa cum ne-ar plăcea să fim tratați noi: Cu respect! Angajaţii noştri sunt cel mai de preţ capital și avem o mare grijă să păstram acest lucru. Încercările noastre de a atinge cele mai înalte standarde de calitate sunt subliniate și de calitatea noastră de membru al ABU și deţinem certificările NEN 4400-1 și VCU.

Muncind în Olanda

În fiecare zi, aproximativ 5.000 de muncitori temporari lucrează pentru OTTO Work Force în Olanda. Majoritatea angajaţilor noştri sunt originari din alte ţări și sunt angajaţi (temporar) în Olanda. OTTO Work Force oferă posibilităţi nelimitate unui angajat în Europa, incluzând locuri de muncă într-o altă ţară. În acest caz, trebuie să aveţi încredere în contractele corespunzătoare deja negociate. Agenția OTTO Work Force este onestă și transparentă. Aceasta înseamnă că, oriunde vreţi să lucraţi în Europa, avem grija de cariera dumneavoastră.

Transport

Alegerea unui job în străinătate nu e întotdeauna cea mai uşoară opţiune. Cum ajungeţi la destinaţie ? La cererea dumneavoastră, OTTO Work Force vă poate organiza transportul cu autobuzul în Olanda. Aveți automobil propriu sau preferați să zburați în Olanda? Nici o problemă, alegerea este în întregime a dumneavoastră.

 

Cazare

Ați făcut alegerea de a lucra în străinătate? De cele mai multe ori puteţi începe să lucraţi pentru noul dumneavoastră angajator în câteva săptămâni. Veți lucra în străinătate și încă nu aveți cazare? Nu trebuie să vă faceți griji. Înțelegem că poate fi dificil să vă găsiti cazare într-o țară străină în cel mai scurt timp. Dacă doriți, puteți locui într-una din numeroasele “locaţii rezidențiale”, pe care angajații OTTO Work Force le pot folosi pentru o perioadă scurtă sau prelungită. Aceste locații pot fi parcuri de vacanță, hoteluri sau clădiri de apartamente. Firma Labour Housing are grijă de cazare în numele OTTO Force Work. Toate locuințele Labour Housing au certificatul ABU Certified Flex Home. Atât OTTO Work Force, cât și Labour Housing oferă cazare adecvată pe bază sistemului nonprofit.

Coaching

O țară nouă, o nouă cultură, un nou loc de muncă. Ca angajat al OTTO Work Force, trebuie să faci față multor schimbări într-o perioadă scurtă de timp. La OTTO Work Force am pus un mare accent pe coaching-ul la locul de muncă, dar și la nivel social. Administratorii de cont și de locație sunt persoane de contact ce vă vor ajuta si răspunde la toate întrebările legate despre muncă și  locuință.

 

Sănătate

Asigurarea medicală este obligatorie conform legislației în Olanda. Acest lucru poate fi neînțeles uneori, mai ales datorită faptului că asigurarea medicală nu este gratuită. Când lucrați pentru OTTO Work Force în Olanda, vi se cere să prezentați o dovadă valabilă a asigurării medicale. Nu aveţi asigurare medicală în țara dumneavoastră de origine sau în Olanda? Putem face aranjamentele necesare pentru dumneavoastră. OTTO Work Force lucrează împreună cu un mare furnizor de servicii medicale și vă poate oferi o asigurare de sănătate la un preţ atractiv; fără ca OTTO sa perceapă un comision.

 

Mai multe informații?

Doriți informații suplimentare despre mediul social și munca în străinătate sau cautați o nouă provocare? Vă rugăm să ne contactaţi.